WOOLF pochoutka beef sushi with cod 100g
Kód: 69935Související produkty
 
                                                                                                                                                                                    poškozený obal
 
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Přírodní masový pamlsek Woolf z hovězího masa s treskou je vhodný pro psy každého plemene i věku. Díky kombinaci chutí hovězího masa a tresky je pochoutka u psů velmi žádaná. Pochoutky Woolfsnacks jsou speciálně navrženy pro psy všech plemen. Při výrobě jsou ze 100% použity bílkoviny té nejvyšší kvality pro co nejlepší příjem potravy. Veškeré pochoutky Woolfsnacks, jakmile se vyrobí, jsou zabaleny bez chemických přísad, konzervačních látek, nebo barviv. K zajištění ochrany je do sáčku umístěn absorbér kyslíku.
Podíl surovin
hovězí 80%
treska 10%
minerály, škrob, glycerin
Analytické složky
Hrubý protein 25%, hrubý tuk 5%, hrubá vláknina 1%, hrubý popel 6%, vlhkost 18%.
Obal je opatřen znovuuzavíratelným zipem.
Skladování: skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření znovu uzavřete a uložte na chladné místo. Po otevření spotřebujte do 7 dnů.
Datum spotřeby: je vyznačeno na zadní straně obalu.
Není určeno k lidské spotřebě!
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pamlsky | 
|---|---|
| EAN: | 8594178550099 | 
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                    poškozený obal
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.





 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    